- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μπακογιάννης: «Το μίσος νικιέται μόνο με την Παιδεία»
Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου με τον επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη
Μια βόλτα στην Αθήνα έκαναν ο υποψήφιος δήμαρχος και ο επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.
Τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα συνάντησε χθες το απόγευμα ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπατώντας μαζί του στην πόλη είχε την ευκαιρία να του παρουσιάσει το σχέδιο του για την Αθήνα. Άλλωστε οι δύο άντρες γνωρίζονται καλά και έχουν συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια για θέματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου.
Παράλληλα, συζήτησαν για τα προγράμματα στήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση των προσφύγων, η έλλειψη της οποίας ευνοεί φαινόμενα ριζοσπαστικοποίησης και φονταμενταλισμού. Προγράμματα που εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Προσφυγικού στην Ευρώπη.
«Το μίσος αντιμετωπίζεται και νικιέται μόνο με την Παιδεία» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στον Ευρωπαίο Επίτροπο στον οποίο πριν από λίγες ημέρες απονεμήθηκε μία ακόμα διεθνής αναγνώριση του έργου του. Συγκεκριμένα, η Ισπανική πόλη Γκερνίκα τον τίμησε για την ευρωπαϊκή ανθρωπιστική βοήθεια με το «Βραβείο Ειρήνης και Συμφιλίωσης» για τη μεγάλη προσφορά του στην προώθηση αυτών των δύο οικουμενικών αξιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.