Πολιτικη & Οικονομια

Ποτάμι: Η ασυλία έχει αποθρασύνει τους χουλιγκάνους

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τους βανδαλισμούς καταστημάτων στο Σύνταγμα και τις μολότοφ στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βανδαλισμοί στη Βουκουρεστίου
Βανδαλισμοί στη Βουκουρεστίου/©INTIMENEWS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΑΚΛΑΣ

Ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το κλίμα ανομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ρίχνει το Ποτάμι.

Ανακοίνωση για τα κρούσματα βίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξέδωσε το Ποτάμι. Το κόμμα καταλογίζει ευθύνες την κυβέρνηση για το κλίμα ανομίας, το οποίο «έχει αποθρασύνει τους χουλιγκάνους», με αποτέλεσμα βιτρίνες καταστημάτων να γίνονται θρύψαλα έπειτα από χτυπήματα με βαριοπούλες και μολότοφ να πέφτουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Κατεβασμένες βιτρίνες από βαριοπούλες πέριξ του Συντάγματος, μολότοφ και φωτιές στην Θεσσαλονίκη -αυτήν την φορά στον Εύοσμο.

Ο χουλιγκανισμός -πότε με δικαιολογία την «επαναστατική αλληλεγγύη» και πότε την «οπαδική κυριαρχία»- κατατρώει συνεχώς την δημόσια ζωή.

Η ασυλία που ουσιαστικά απολαμβάνουν τα μέλη των συμμοριών που βανδαλίζουν και καίνε ό,τι γουστάρουν, όποτε γουστάρουν στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, το Αγρίνιο… έχει αποθρασύνει τους χουλιγκάνους και τους έχει πολλαπλασιάσει. Οι υπουργοί της κυβέρνησης θα πρέπει να πάψουν να αδρανούν. Οι δρόμοι και οι γειτονιές της χώρας δεν μπορούν να είναι σάκος του μποξ για να εκτονώνονται οι λάτρεις της βίας.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες οι ευθείες απειλές εναντίον δικαστών (αν τολμήσουν και δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των μασκοφόρων υπερασπιστών του δικαίου) είναι μια μεγάλη πρόκληση για την κοινωνία. Η ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους λειτουργούς της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ