Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων

«Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη μέρα θα επανέλθει»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-voukourestioy
Στα βανδαλισμένα καταστήματα στη Βουκουρεστίου ο Μητσοτάκης

Στα κατεστραμμένα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας ο πρόεδρος της ΝΔ. «Τέτοιες εικόνες εφόσον μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός θα σταματήσουν».

Στα καταστήματα της οδού Βουκουρεστίου τα οποία χθες έγιναν στόχος κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, βρέθηκε νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Είμαστε στον πιο ιστορικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν οι καταστηματάρχες να είναι όμηροι τριάντα τραμπούκων. Αυτό την επόμενη ημέρα θα σταματήσει. Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει. Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης», δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγε στη Βουκουρεστίου και είδε από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν σε καταστήματα  κουκουλοφόροι.

«Τέτοιες εικόνες δεσμευόμαστε, εφόσον μας εμπιστευτούν πολίτες, ότι θα σταματήσουμε να βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν τα καταστήματα να είναι στο έρμαιο αδίστακτων, να τα σπάνε και να φεύγουν ανενόχλητοι. Αυτά την επόμενη ημέρα θα σταματήσουνε», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο όποιος συνομίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY