Πολιτικη & Οικονομια

Ψήφος εμπιστοσύνης: Απόψε η νέα αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη

Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-mitsotakis
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Απόψε τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία, αφού προηγηθούν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων με τον Αλέξη Τσίπρα να ρίχνει την αυλαία.

Το κλίμα πόλωσης αναμένεται να κορυφωθεί, καθώς οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα διασταυρώσουν για μία ακόμα φορά τα ξίφη τους με φόντο τα νέα ντοκουμέντα για την φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού στο Μάτι και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος Παναγόπουλου, αν και η συζήτηση σήμερα εκτιμάται ότι θα στραφεί και στην οικονομία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ανέβασαν τους τόνους ήδη από την πρώτη μέρα της συζήτησης, με επιθέσεις ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Η συζήτηση έγινε εκρηκτική στις δευτερολογίες των δύο αρχηγών όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε βαρύτατες αιχμές για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και τη δραστηριότητά της επί χούντας, γεγονός που οδήγησε τον πρωθυπουργό να απαντήσει με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ