- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά: Λυπάμαι, η εικόνα αυτής της Βουλής θυμίζει πεζοδρόμιο
«Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά δεν θα επιτρέψουμε η ΝΔ να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις ευρωεκλογές»
Επίθεση κατά των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.
Επίθεση κατά των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, εκφράζοντας την λύπη της για την εικόνα «πεζοδρομίου» στη Βουλή.
«Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά δεν θα επιτρέψουμε η ΝΔ να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις ευρωεκλογές» επισήμανε.
«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είστε οι δύο όψεις της συντήρησης. Μην πληγώνετε την αξιοπρέπεια της πολιτικής. Είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και, επιτιθέμενη στον πρωθυπουργό, είπε: «Ο κ. Τσίπρας ήρθε να ζητήσει τη στήριξη της παρδαλής περιστασιακής πλειοψηφίας του».
«Είναι μια κυβέρνηση σε αποδρομή, αριστερή στα λόγια, δεξιά στην πράξη. Με τις επιλογές τους καταδικάζουν την ελληνική οικονομία σε αργό θάνατο» σχολίασε, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους χειρισμούς του στα εθνικά θέματα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, ενώ στην οικονομία, παρέδωσε την Ελλάδα στην επιτροπεία με δυσβάσταχτους όρους.
Αναφερόμενη στον αρχηγό της ΝΔ, δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε τη συζήτηση, «γιατί βρήκε την ευκαιρία να κρατήσει ζωντανό τον ετοιμόρροπο fake δικομματισμό».
Εν συνεχεία μίλησε για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας: «Μπροστά στο φάσμα της ήττας ανασύρατε τα περίφημα θετικά μέτρα. Οι πολίτες χρειάζονται και το τελευταίο ευρώ που τους πήρατε. Αλλά πήρατε δέκα και δίνετε ένα και δίνετε ως ενέχυρο στους δανειστές τα λεφτά που πήρατε με αφαίμαξη από τους Έλληνες πολίτες».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.