Πολιτικη & Οικονομια

Βέμπερ: Οι λαοί της Ευρώπης δεν πρέπει να πληρώνουν τα λάθη Τσίπρα

Μήνυμα στο Twitter για τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Έλληνα πρωθυπουργό

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
webber
Μάνφρεντ Βέμπερ © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Όταν ο Τσίπρας κάνει λάθη στην οικονομική πολιτική, οι λαοί στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα πρέπει να πληρώνουν τις συνέπειες».

Ο κορυφαίος υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις ευρωεκλογές και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, σε μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter, ανέφερε σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, Τρίτη, από τον Έλληνα πρωθυπουργό πως «όταν ο Τσίπρας κάνει λάθη στην οικονομική πολιτική, οι λαοί στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν θα πρέπει να πληρώνουν τις συνέπειες. Γι' αυτό τασσόμαστε εναντίον μιας ευρωπαϊκής ασφάλισης κατά της ανεργίας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY