Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: «Στα λόγια όλοι είναι μεταρρυθμιστές»

«Η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει διπλή σημασία» τόνισε μεταξύ άλλων από τη Σύρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
potami
Στη Σύρο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη», η φράση κλειδί για τα ατομικά δικαιώματα.

«Στα λόγια όλοι είναι μεταρρυθμιστές. Το θέμα όμως είναι ποιος, τις κρίσιμες στιγμές, έχει το σθένος να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις».

Αυτή ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη σε δημοσιογράφο της Σύρου που τον ρώτησε ποια είναι η διαφορά του Ποταμιού με τα άλλα κόμματα που δηλώνουν μεταρρυθμιστικά.

«Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη», ήταν η χαρακτηριστική φράση του επικεφαλής του Ποταμιού που έφερε παράδειγμα τα ατομικά δικαιώματα που στήριξε το Ποτάμι όταν πολλοί «μεταρρυθμιστές» κρυβόντουσαν στα γραφεία τους και στους διαδρόμους της Βουλής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, επανέλαβε από την Σύρο, ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει διπλή σημασία. Πρέπει, όπως είπε, να αποδοκιμαστεί η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα να ενισχυθεί η καθαρή ευρωπαϊκή φωνή του Ποταμιού.

Η Ελλάδα της παραγωγής έχει ανάγκη μια «Ευρωπαϊκή Αναγέννηση», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Σύρος θα δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στο Ποτάμι ένα κόμμα που ποτέ δεν υποχώρησε στις φωνές είτε των λαϊκιστών, είτε των εθνικιστών.

 

 

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Μάρω Κακαβέλα, Γιώργος Κορκόβελος και Θανάσης Χειμωνάς.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σύρου Γιώργο Μαραγκό, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε τους τοπικούς δημοσιογράφους για τις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και την διοίκηση του Νεώριου και εκτίμησε ότι μια νέα περίοδος ανάπτυξης της ναυπηγικής βιομηχανίας διαφαίνεται στον ορίζοντα (βλέπε και σχετική ανάρτηση στο FaceBook)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ