- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στ. Θεοδωράκης: «Στα λόγια όλοι είναι μεταρρυθμιστές»
«Η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει διπλή σημασία» τόνισε μεταξύ άλλων από τη Σύρο
Συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη», η φράση κλειδί για τα ατομικά δικαιώματα.
«Στα λόγια όλοι είναι μεταρρυθμιστές. Το θέμα όμως είναι ποιος, τις κρίσιμες στιγμές, έχει το σθένος να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις».
Αυτή ήταν η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη σε δημοσιογράφο της Σύρου που τον ρώτησε ποια είναι η διαφορά του Ποταμιού με τα άλλα κόμματα που δηλώνουν μεταρρυθμιστικά.
«Αγαπάς τις μεταρρυθμίσεις; Απόδειξη», ήταν η χαρακτηριστική φράση του επικεφαλής του Ποταμιού που έφερε παράδειγμα τα ατομικά δικαιώματα που στήριξε το Ποτάμι όταν πολλοί «μεταρρυθμιστές» κρυβόντουσαν στα γραφεία τους και στους διαδρόμους της Βουλής.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζοντας την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, επανέλαβε από την Σύρο, ότι η ψήφος στις ευρωεκλογές έχει διπλή σημασία. Πρέπει, όπως είπε, να αποδοκιμαστεί η ιδεοληπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα να ενισχυθεί η καθαρή ευρωπαϊκή φωνή του Ποταμιού.
Η Ελλάδα της παραγωγής έχει ανάγκη μια «Ευρωπαϊκή Αναγέννηση», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η Σύρος θα δώσει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στο Ποτάμι ένα κόμμα που ποτέ δεν υποχώρησε στις φωνές είτε των λαϊκιστών, είτε των εθνικιστών.
Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Μάρω Κακαβέλα, Γιώργος Κορκόβελος και Θανάσης Χειμωνάς.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σύρου Γιώργο Μαραγκό, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε τους τοπικούς δημοσιογράφους για τις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και την διοίκηση του Νεώριου και εκτίμησε ότι μια νέα περίοδος ανάπτυξης της ναυπηγικής βιομηχανίας διαφαίνεται στον ορίζοντα (βλέπε και σχετική ανάρτηση στο FaceBook)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.