Πολιτικη & Οικονομια

Καβγάς Καρανίκα με πολίτες στη Θεσσαλονίκη (video)

Ζήτησε από πολίτη να σταματήσει να τον μαγνητοσκοπεί αλλιώς θα φωνάξει αστυνόμο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχασε την ψυχραιμία του ο Νίκος Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη, όταν πολίτες της Θεσσαλονίκης του «επιτέθηκαν» για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Περί Μακεδονίας ο λόγος και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης όταν είδαν τον Νίκο Καρανίκα σε καφετέρια της πόλης, του ζήτησαν εξηγήσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο πρωθυπουργός σύμβουλος άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία. «Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς», του είπε η γυναίκα. «Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία...» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση: «Εμείς τι είμαστε, Νότια;» Τότε ο κ. Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι».

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία». Εκνευρισμένος εκείνος, όταν αντιλήφθηκε ότι μαγνητοσκοπείται, σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθυνόμενος προς τον άνδρα που τον βιντεοσκοπούσε του ζήτησε να σταματήσει, λέγοντάς του ότι θα καλέσει αστυνόμο αν δεν το κάνει.

«Είμαι σε δημόσιο χώρο...» απάντησε ο άνδρας.