Πολιτικη & Οικονομια

Η γκάφα και οι αστεϊσμοί Τσίπρα στο ΣΕΦ (εικόνες)

«Είναι Ολυμπιακός, κανείς δεν είναι τέλειος» σχολίασε για τον Πέτρο Κόκκαλη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξέχασε την Κοντουρά ο Τσίπρας κατά την παρουσίαση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ. Σχόλια και αστεία για Πέτρο Κόκκαλη και Αλέξη Γεωργούλη.

Ευτράπελα, αστεϊσμοί και μία ξεχασμένη υποψηφιότητα ήταν μερικά μόνο από τα στιγμιότυπα της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Αλέξη Τσίπρα, στο ΣΕΦ.

«Μου είπαν δεν χωράει άλλος Αλέξης στο ψηφοδέλτιο» είπε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη, ο πρωθυπουργός ενώ στη συνέχεια ξέχασε να παρουσιάσει την Έλενα Κουντουρά.

«Εντάξει παιδιά ξεχάσαμε την Κουντουρά, αλλά αυτή έχει σαρώσει όλα τα βραβεία στον Τουρισμό» έσπευσε να πει προκειμένου να σώσει την κατάσταση.

Αλέξης Γεωργούλης/©INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Και στην περίπτωση του Πέτρου Κόκκαλη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε να σχολιάσει. «Στο νούμερο 13 το έφερε η μοίρα να είναι ο Κόκκαλης ο οποίος είναι Ολυμπιακός, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά εγώ κρατάω ότι είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη» είπε παρουσιάζοντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Στα στιγμιότυπα της βραδιάς και η φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα που έφερε μαζί του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, τον οποίο μάλιστα προσομοίασε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Μοιάζεις με τον Ντάισελμπλουμ», είπε, «αλλά θα το ξεπεράσουμε».

Παρουσίαση υποψηφίων στο ΣΕΦ ©INTIMENEWS/

Παύλος Πολάκης/©INTIMENEWS

Τσίπρας - Θεοχαρόπουλος©INTIMENEWS

Έφη Αχτσιόγλου/©INTIMENEWS

Παρουσίαση υποψήφιων ευρωβουλευτών στο ΣΕΦ ©INTIMENEWS

Γεροβασίλη, Βίτσας, Χατζηγεωργίου/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ