- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λοβέρδος: Είμαι στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών
«Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω την σκευωρία»
«Είμαι στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών-Θα συντρίψω την σκευωρία» δήλωσε ο Λοβέρδος στη Βουλή για την άρση ασυλίας του για τη Novartis
«Είμαι στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών», «Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω τη σκευωρία» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπου συζητείται το αίτημα άρσης ασυλίας του ίδιου και του Μάριου Σαλμά για την υπόθεση Novartis.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ζητεί την άρση της ασυλίας του, προκειμένου «να καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της σκευωρίας στο σκαμνί. Θέλω οπωσδήποτε να μην υπάρχει ούτε σε έναν πολίτη η εύλογη αμφιβολία για το τι ακριβώς έχει συμβεί στο πεδίο της Υγείας επί κυβερνήσεως του κόμματός μου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και μετά που το κόμμα μας συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά».
Παράλληλα, ο κύριος Λοβέρδος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν επί υπουργίας του και κατήγγειλε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραβιάζει το Σύνταγμα: «Παραβιάσατε πέρσι εσείς της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το Σύνταγμα, στην περίπτωση των 10 πολιτικών και σήμερα στη δική μου. Παραβιάσατε το Σύνταγμα με την ψευδοθεωρία της διαφοράς ανάμεσα σε υπουργικά αδικήματα κατά την άσκηση κυβερνητικών καθηκόντων αφενός και αφετέρου σε υπουργικά αδικήματα που ασκούνται "με ευκαιρία" την άσκηση των καθηκόντων».
«Δεν διστάσατε να παραβιάσετε, ακόμη και την ίδια σας την ψευδοθεωρία, και το κάνετε και σήμερα, εδώ, για τους δικούς σας Υπουργούς. Η ψευδής καταμήνυση, η συκοφαντική δυσφήμιση, η υποκλοπή συνδιασκέψεων είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων των Υπουργών!», τόνισε ο κύριος Λοβέρδος αναφερόμενος στους κ.κ. Πολάκη και Καμμένο που «κρύφτηκαν» πίσω από την υπουργική τους ασυλία.
«Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω την σκευωρία. Και ενώπιος ενωπίοις θα αποκαλύψω τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της πλεκτάνης, κουκουλοφόρους και μη», τόνισε ακόμα και συνέχισε: «Επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούνται και δυσφημούνται βάναυσα δέκα Έλληνες πολίτες, που συμβαίνει να είναι και αντιπολιτευόμενα της κυβερνητικής παράταξης, πολιτικά πρόσωπα! Σχοινοτενείς και παρατεταμένες διαδικασίες, αντί για τις γρήγορες και σταθερές διαδικασίες του Συντάγματος. Αρνηθήκατε ως πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή τη συνταγματική διαδικασία και επιλέξατε τις διαδικασίες των εκκρεμοτήτων. Επί ενάμιση χρόνο τώρα διατηρούνται εκκρεμότητες που αφορούν τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Δηλαδή επιλέξατε σκοπίμως την πολιτική σπίλωση και κατασυκοφάντηση. Κι έρχεται μία υπόθεση στη Βουλή τώρα, σε προεκλογικό χρόνο και με προαναγγελίες από μέρος του φιλοκυβερνητικού τύπου, που έχει άμεση και απευθείας ενημέρωση από συγκεκριμένες δικαστικές αρχές, όπως φαίνεται».
«Είμαι στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης ανέλυσε τη στρατηγική κατά της παραπληροφόρησης στο Φόρουμ Δελφών
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.