- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Καμμένος και Πολάκης: Δεν θα συζητηθεί η ασυλία τους
Οι 10 υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλέστηκαν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
Δεν θα συζητηθεί η άρση ασυλίας των Πολάκη και Καμμένου στη Βουλή - Οι 10 περιπτώσεις που υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκαν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
Δεν θα συζητηθούν τα αιτήματα για άρση της ασυλίας των Πάνου Καμμένου και Παύλου Πολάκη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, έπειτα από αιτήματα και των δύο στα οποία επικαλέστηκαν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Η υπόθεση του Πάνου Καμμένου αφορά στη δικογραφία σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση από τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, ενώ του Παύλου Πολάκη στη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση με ανάρτηση του κ. Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συνολικά, έχουν καταγραφεί 10 περιπτώσεις που υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατόπιν ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επικαλεστεί τον νόμο περί ευθύνης υπουργών για να μην αρθεί η ασυλία τους, νόμο τον οποίο διατυμπάνιζαν προεκλογικά ότι θα καταργούσαν.
Ενδεικτικά:
- Συνεδρίαση 22 Νοέμβριου 2016: Παύλος Πολάκης: Μετά από μήνυση του Μάριου Σαλμά για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 23 Νοεμβρίου 2017: Παύλος Πολάκης: Έπειτα από έγκληση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΕΔΗΝ) για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 23 Νοεμβρίου 2017: Παναγιώτης Καμμένος: Έπειτα από έγκληση του Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 30 Νοεμβρίου 2017: Παναγιώτης Καμμένος: Έπειτα από μήνυση του Στέφανου Χίου.
- Συνεδρίαση 18 Απριλίου 2018: Παναγιώτης Καμμένος: Μετά από έγκληση Σταύρου Θεοδωράκη για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 28 Ιουνίου 2018 : Όλγα Γεροβασίλη: Έπειτα από έγκληση Γιώργου Κουμουτσάκου για συκοφαντική δυσφήμιση
- Συνεδρίαση 7 Νοεμβρίου 2018: Παναγιώτης Καμμένος: Έπειτα από μήνυση Μιράντας Ξαφά, Χαράλαμπου Μάκα και Ηλία Κανέλη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.
- Συνεδρίαση 22 Νοεμβρίου 2018 : Νίκος Παππάς: Έπειτα από έγκληση του δημοσιογράφου Αθανασίου Δημάδη για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 4 Δεκεμβρίου 2018 : Παναγιώτης Καμμένος: Δύο υποθέσεις μετά από μήνυση της Θεοδώρας Μπακογιάννη και Χρήστου Πάχτα για συκοφαντική δυσφήμιση.
- Συνεδρίαση 12 Φεβρουαρίου 2019: Έπειτα Καμμένος: Μετά από έγκληση της εταιρίας «Παραπολιτικά Εκδόσεις ΑΕ» και Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμισης σχετικά με δηλώσεις του Π. Καμμένου κατά τη συνέντευξη τύπου στη 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.