Πολιτικη & Οικονομια

Η Νοτοπούλου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο με... νοτοπόλιταν

Χθες έγιναν τα εγκαίνια της υποψήφιας για τον δήμο της Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
notopoulou
Κατερίνα Νοτοπούλου © INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε μπαρ που έχει στηθεί εντός του κέντρου η υποψήφια δήμαρχος πρόσφερε το δικό της κοκτέιλ

Με κοκτέιλ... «Νοτοπόλιταν»  υποδέχθηκε χθες η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, επί της οδού Αγίας Σοφίας 40, στη Θεσσαλονίκη.
 
Όπως αναφέρει το voria.gr, σε μπαρ που έχει στηθεί εντός του κέντρου η υποψήφια δήμαρχος πρόσφερε το δικό της κοκτέιλ, μια μίξη βότκας, γρεναδίνης, αχλαδιού και τζίντζερ για να ευχαριστήσει τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που έχουν κατακλύσει τον χώρο.

notopolitan
Το κοκτέιλ που σέρβιρε η Κατερίνα Νοτοπούλου

Στην ομιλία της η κα Νοτοπούλου χαρακτήρισε «μήνυμα νίκης» την βραδιά. «Είμαστε ενωμένοι και είμαστε μαζί όλοι κάτοικοι σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις γωνιές της. Οι άνεργες, οι εργαζόμενες, οι συνταξιούχοι, οι μητέρες, οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι εργάτες, οι μετανάστες, τα άτομα με αναπηρία. Εμάς η δύναμη μας είναι στο μαζί και είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με τη νέα γενιά, που θέλει να εργαστεί και να πετύχει», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Νοτοπούλου.

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την πόλη πίσω στους Ψωμιάδηδες, τους Παπαγεωργόπουλους και το συναφτό σύστημα. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν», πρόσθεσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, ο συντονιστής στο υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής Βορείου Ελλάδος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Θεσσαλονίκη Μαζί», Νίκος Ράγκος, ο συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.

Πληροφορίες: voria.gr, thestival.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ