Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις: Ακόμη κι οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Το σκωπτικό σχόλιο προς τον Σπύρο Δανέλλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα του 2019. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, διασταυρώνοντας τα ξίφη του με τον υποψήφιος ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δανέλλη.

Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη, ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».

Όσο για τη Νovartis, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο βάσει του νόμου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του και ρώτησε τον Σπύρο Δανέλλη, αναφερόμενος στην άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, «να δω τι θα ψηφίσεις την Παρασκευή για τον Πολάκη».

Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.  Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;».

Άδωνις: Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ