Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης για παραίτηση Αμυρά: Επιτέλους ένας που κάνει το αυτονόητο

Τη θέση του πρώην βουλευτή του Ποταμιού καταλαμβάνει η Αντιγόνη Λυμπεράκη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Θεοδωράκης
Σταύρος Θεοδωράκης

Μέσω ανάρτησής του στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε το γεγονός της παραίτησης του πρώην βουλευτή του, Γιώργου Αμυρά από το αξίωμά του και την επιστροφή της έδρας στο Ποτάμι, με το οποίο εξελέγη. Την έδρα καταλαμβάνει η Αντιγόνη Λυμπεράκη.

«Επιτέλους να & ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει & πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του Κινήματός μας στη Β΄Αθηνών. Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη. “Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε” που έλεγε ο “παππούς” μας ο Καζαντζάκης»

Σημειώνουμε ότι στην επιστολή παραίτησής του προς τον Νίκο Βούτση, ο κ. Αμυράς επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να κάνει «χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή».

«Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και ενόψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, παραιτούμαι από τη θέση του βουλευτή και παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015» υπογραμμίζει ο κ. Αμυράς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY