Πολιτικη & Οικονομια

Ξεπαπαδέα: Νέα αποκάλυψη για τη γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Σε ΦΕΚ εμφανίζεται ως μέλος Δ.Σ. που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αναστασία Ξεπαπαδέα
Αναστασία Ξεπαπαδέα / © INTIME NEWS/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Νέες αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο και τις δραστηριότητες της Γενικής Γραμματέως Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα, εγείρουν
ερωτηματικά.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα και ΦΕΚ, η Αναστασία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται να είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί», η οποία παίρνει δουλειές από το δημόσιο μέχρι και σήμερα.

Εν τω μεταξύ, στη Βουλή φέρνουν ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη τις αποκαλύψεις για τις ταυτόχρονες σχέσεις της κυρίας Ξεπαπαδέα με τη δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου ενώ ήταν ειδική συνεργάτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο κος Θεοχάρης επισημαίνει «το ηθικό, νομικό και πολιτικό ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων που προκύπτει από την αποκάλυψη αυτή». 

Στη δική του επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ. Παπαθεοδώρου ρωτά για τις σχέσεις κυρίας Ξεπαπαδέα με τον Αρτέμη Αρτεμίου και γιατί δεν έχει αποπεμφθεί ακόμη. 

«Να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται», καλεί Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ το Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ