Πολιτικη & Οικονομια

To Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς, αλλά πολλούς φίλους

Η Τρίπολη είναι ο δεύτερος σταθμός στην περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Θεοδωράκης
Σταύρος Θεοδωράκης / © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

«Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς. Έχει όμως πάρα πολλούς φίλους. Και αυτό θα φανεί και στις εκλογές», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Τρίπολη, στο δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στη διάρκεια της περιοδείας, λέγοντας «και στην Αργολίδα χθες αλλά και σήμερα στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μου σφίγγουν το χέρι, που μου λένε συνέχισε γιατί έχουμε ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το σχέδιο του είναι να πάει το Ποτάμι σε όλες τις πρωτεύουσες, σε όλες τις πόλεις και να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και να συζητήσει μαζί τους και συμπλήρωσε: «μπορεί ο κόσμος στις 26 Μαΐου να δώσει μία απάντηση και να στείλει στην ευρωβουλή ανθρώπους που έχουν και γνώση αλλά και θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY