- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εικόνες: Ο Τσίπρας στο Chinook την ώρα της τουρκικής παρενόχλησης
Ο πρωθυπουργός στις φωτογραφίες εμφανίζεται ψύχραιμος
Φωτογραφίες από το ελικόπτερο Chinook στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός την ώρα της παρενόχλησης από τα τουρκικά μαχητικά F-16 πάνω από το Αγαθονήσι, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σε αυτές φαίνεται ο πρωθυποουργός να τραβά φωτογραφίες.
Το φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε το militaire.gr, το οποίο σημειώνει ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο από την πτήση του Chinook πάνω από τους Αρκιούς, αμέσως μετά από την ενημέρωση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας από το πλήρωμα του ελικοπτέρου, ότι τα ελληνικά ραντάρ έχουν εντοπίσει τουρκικά μαχητικάαεροσκάφη να πετούν προς το μέρος τους.
Ο πρωθυπουργός στις φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε ο προσωπικός του φωτογράφος Αντρέα Μποτέλι, εμφανίζεται ψύχραιμος και όπως λένε οι πληροφορίες ήταν και «ανυπάκουος» στην σύσταση των χειριστών που του ζήτησαν να καθίσει και να δεθεί.
Σημειώνεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επέδωσε την Τρίτη στον Τούρκο πρέβση, αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας για τις παρενοχλήσεις που υπέστη το ελικόπτερο του πρωθυπουργού από τουρκικά αεροσκάφη.
Από την πλευρά της η Άγκυρα είχε διαψεύσει ότι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας στο ταξίδι του προς το Αγαθονήσι, ενώ ο τουρκικός Τύπος συνεχίζοντας τις προκλήσεις ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε σε «τουρκικό νησί».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.