Πολιτικη & Οικονομια

Η απάντηση Πρωτόπαππα στη συκοφαντία της ΧΑ

Τον παρουσιάζουν ως «πρόεδρο εταιρίας που παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαππας, δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι συκοφαντικά τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει αναλάβει «το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών» (ΚΕΑΟ). Πρώτη η Χρυσή Αυγή δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο με τίτλο: «Το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ: Ο Πρωτόπαπας πρόεδρος εταιρίας που παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων!» Και ακολούθησε η «Αυγή».

Η απάντηση Πρωτόπαππα προαναγγέλλει μεταξύ άλλων ότι θα καταφύγει σε μυνήσεις: «Εδώ και μέρες το site της Χρυσής Αυγής με εμφανίζει ψευδώς ότι θα αναλάβω το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) και δήθεν «θα πιέζω και θα απειλώ πολίτες και καταστηματάρχες να πληρώσουν».

Ψεύδος και συκοφαντία. Καμία απολύτως σχέση δεν έχω με το Κέντρο και τη δραστηριότητα αυτή. Το δυστύχημα είναι ότι ανέλαβε να βάλει λάσπη στον ανεμιστήρα συντάκτης της εφημερίδας ΑΥΓΗ στο site της. Δεν λυπούμαι για τις συκοφαντικές επιθέσεις των νεοναζιστών, αλλά για τους δήθεν προοδευτικούς που ταυτίζονται με αυτούς επειδή νομίζουν πως θα «κερδίσουν» βγάζοντας χολή και μίσος καλλιεργώντας διχαστικό κλίμα.

Στο συντάκτη που δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ερευνήσει την «πληροφορία», απαντώ ότι μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι είμαι υπάλληλος (επί 30 χρόνια) της Εθνικής Τράπεζας και τα δυο τελευταία χρόνια έχω τοποθετηθεί στη θυγατρική της ΠΑΝΓΑΙΑ, το αντικείμενο της οποίας είναι παντελώς άσχετο με όσα αναγράφονται με ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο. Προειδοποιώ τους συκοφάντες ότι αν δεν ανακαλέσουν και ζητήσουν συγγνώμη, θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εις βάρος τους».

Λ.Χ.