- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσιόδρας: Το Ποτάμι έπρεπε να συνεργαστεί με τη ΝΔ
Μετά την αποτυχία δημιουργίας φορέας του Κέντρου
«Ο κ. Τσίπρας, αν όντως πάει σε εκλογές στο τέλος της κυβερνητικής θητείας, αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Έχει δύο επιλογές: Την κακή και τη χειρότερη. Η κακή είναι να χάσει με σημαντική διαφορά. Η χειρότερη είναι να παρουσιάσει εικόνα κατάρρευσης».
Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών Δημήτρης Τσιόδρας.
Υποστηρίζει ότι στις επικείμενες ευρωεκλογές πρέπει το μήνυμα «φύγετε» να είναι όσο πιο ισχυρό γίνεται. «Αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες για τη διαμόρφωση κυβερνητικής πλειοψηφίας, έχουν δημιουργήσει την πιο ανώμαλη πολιτική περίοδο της μεταπολίτευσης» σημειώνει και προσθέτει «σήμερα η κυβέρνηση είναι ένα πολιτικό ζόμπι. Οι μέρες της στην εξουσία τελειώνουν και το μόνο που περιμένει είναι πότε θα υπογραφεί η ληξιαρχική πράξη τέλους».
Αναφερόμενος στους λόγους αποχώρησης του από το Ποτάμι επισημαίνει ότι «μετά την αποτυχία της προσπάθειας να φτιαχτεί ένας νέος μεγάλος φορέας στο χώρο του Κέντρου, που θα μπορούσε να συμβάλει καθοριστικά στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», πίστευε ότι ο δρόμος για το Ποτάμι ήταν η συνεργασία με τη ΝΔ.
Απαντώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη που είπε η ΝΔ αυτή την περίοδο γέρνει προς τα δεξιά, ο κ. Τσιόδρας υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για αποβολή του κόμματος του Βίκτορ Όρμπαν από το ΕΛΚ δείχνουν ότι η ΝΔ έχει ανοιχτό μέτωπο με τους ακραίους» και υποστηρίζει ότι η ΝΔ κινείται σε μεταρρυθμιστική κατεύθυνση και στην οικονομία, την παιδεία και το κράτος.
Για τις δημοσκοπήσεις και την επιλογή του πρωθυπουργού να απευθυνθεί στο χώρο της Κεντροαριστεράς τονίζει «ότι οι προσπάθειες να απευθυνθούν σε ευρύτερες δυνάμεις, βρίσκουν κλειστές πόρτες. Οι υποψηφιότητες για τους μεγάλους δήμους, τις περιφέρειες και το ευρωψηφοδέλτιο αποτυπώνουν την ένδεια προσώπων» και εκτιμά ότι οι πολίτες θα δώσουν άνετη πλειοψηφία στη ΝΔ για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.