- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές
Συναντήθηκε το απόγευμα με τη Φ. Γεννηματά που δήλωσε «δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ξανά υποψήφιος για τις ευρωεκλογές. Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε το απόγευμα με τη Φώφη Γεννήματα και συμφώνησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται, παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλλει η παράταξη μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας.
Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστερά δίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες». μας τις δυνάμεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότεροι ψηφοφόροι μπαίνουν στην εκλογική διαδικασία με διαφορετικές εμπειρίες, αξίες και τρόπους ενημέρωσης
Πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΑΤ
Τέλος οι υπέρογκες επιβαρύνσεις για ασφαλιστική κάλυψη σε καταναλωτικά δάνεια
Απογοήτευση στον εμπορικό κόσμο, με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα
Αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των τελευταίων 7 ετών και κριτική στην αντιπολίτευση
«Σχεδιάζουμε και εκτελούμε ένα πρόγραμμα πολιτισμού, με δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης, εξωστρέφειας και συνεργασίας», τόνισε η υπουργός
Στο βίντεο με τη χρήση ΑΙ για animation, ο πρωθυπουργός περιγράφει όλα όσα πέτυχε η χώρα
Η λίστα περιλαμβάνει τρόφιμα, βασικά είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Ο υπουργός Επικρατείας παρέθεσε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ
Για οργανωμένη και μετρήσιμη παρέμβαση, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών
«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ κάνει όλα όσα λέει και θα συνεχίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Κατέληξε οπαδός της πολιτικής Τσίπρα» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Με μεθοδική δουλειά, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής στη Δυτική Αττική», δήλωσε ο Περιφερειάρχης
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Στόχος να περιοριστούν οι έμμεσες επιπτώσεις του αυξημένου κόστους μεταφορών στην αγορά
Προθεσμία έως 6 Σεπτεμβρίου - Μισθός, πλήρης ασφάλιση και επιδόματα για νέους 15-29 ετών
«Αποκορύφωμα θράσους και έλλειψη επίγνωσης»
Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη διακρατική συμφωνία για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
«Έσχατο μέτρο οι συγχωνεύσεις σχολείων» σημειώνει η υπουργός Παιδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.