- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή η ρύθμιση για την α' κατοικία
Ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της α' κατοικίας, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας αμέσως μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.
Ο εν λόγω κυβερνητικός αξιωματούχος επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «προχωράμε. Τη στιγμή αυτή έχουμε στο μυαλό μας την προστασία της α' κατοικίας. Μετά την Καθαρά Δευτέρα θα έλθει η τροπολογία, δηλαδή την εβδομάδα που έρχεται».
Ερωτηθείς ο ίδιος για το εάν έχει επέλθει συμφωνία με τους θεσμούς για το διάδοχο σχήμα του "νόμου Κατσέλη", επεσήμανε ότι «εγώ νομίζω ότι συμφωνήσαμε. Το κρίσιμο θέμα είναι τα επιχειρηματικά δάνεια. Εγώ προβλέπω ότι θα περιλαμβάνονται και τα επιχειρηματικά δάνεια, εκτός κι αν έχουμε ανατροπές».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.