Πολιτικη & Οικονομια

Με παρέμβαση του Τζορτζ Σόρος, κέρδισε το Όσκαρ ο Κουαρόν!

Μια ακόμα κρυφή δολοπλοκία του γνωστού κερδοσκόπου κατά του Ελληνισμού…

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
soros.jpg

Φαίνεται πώς οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ελλάδας των έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Και με αυτή την ανίερη επίδειξη δύναμης, προσπαθεί να υποτάξει τους Έλληνες και να τους κάνει τυφλά όργανα των υποχθόνιων σχεδίων του να κατακτήσει τον κόσμο.

Έτσι, ο γνωστός ανθέλληνας χτύπησε μετά την Μακεδονία και στα Όσκαρ! Εξάλλου όπως είναι γνωστό, o Τζορτζ Σόρος είναι από τους παλιότερους χρηματοδότες των βραβείων Oscar, μέσω των εκατοντάδων ιδρυμάτων και δήθεν φιλανθρωπικών ΜΚΟ που διαθέτει. Κάτι που προφανώς τον διευκολύνει να στήσει το αποτέλεσμα. Και να βραβεύσει τους εκλεκτούς του!

Είναι τυχαίο που έσπευσε μετά την βράβευση του Αλφόνσο Κουαρόν, να φωτογραφηθεί μαζί του για να γιορτάσουν από κοινού τη νίκη τους κατά του ελληνόψυχου ελληνόπουλου Γιώργου Λάνθιμου που θα δόξαζε τη χώρα μας και την Ορθοδοξία στα πέρατα της Γης, πετυχαίνοντας ένα μεγάλο πλήγμα στην παγκοσμιοποίηση;


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ