Πολιτικη & Οικονομια

Κερατέα: Αιρετός χαστούκισε δημοτική υπάλληλο για μία λάμπα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με χειροδικία μέσα στο δημαρχείο το τελευταίο διάστημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dimarxeio
Δημαρχείο/ ©INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΑΡΧΕΙΟ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Δευτέρα στο δημαρχείο της Κερατέας, όταν αιρετός της δημοτικής αρχής του κ. Δημήτρη Λουκά επιτέθηκε σε δημοτική υπάλληλο.

Σύμφωνα με το notioanatolika.gr, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, κορυφαίο στέλεχος της δημοτικής αρχής μπήκε σε γραφείο του δημαρχείου και ζήτησε τον λόγο από υπάλληλο γιατί δεν είχε δώσει εντολή για την αλλαγή μιας λάμπας σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Η υπάλληλος απάντησε ότι δεν είναι δική της δουλειά και τότε το στέλεχος την χαστούκισε με αποτέλεσμα να «πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια».

Το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων που τους χώρισαν. Στη συνέχεια η υπάλληλος μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί από γιατρό το εάν είχε υποστεί κάποια βλάβη.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος, Δημήτρης Λουκάς ο οποίος απάντησε και δημόσια με ανάρτησή του. Έγραψε αναλυτικά στην σελίδα του στο facebook :

«Σχόλιό μου για το δυσάρεστο συμβάν που προκλήθηκε στο Δήμο
Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας. Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε.»

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στο δημαρχείο Κερατέας συμβαίνει κάτι ανάλογο καθώς πριν από λίγες εβδομάδες άλλο στέλεχος της δημοτικής αρχής είχε τσακωθεί με άλλον υπάλληλο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ