- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ορκίστηκε ο Τέρενς Κουίκ ανεξάρτητος βουλευτής (video)
Επίθεση από τον Δημήτρη Καμμένο
Ένταση κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τέρενς Κουίκ με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην συνάδελφό του στους ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, να του επιτίθεται λεκτικά ζητώντας του να παραδώσει την έδρα του.
«Ντροπή σου, ντροπή σου! Πήγαινες και προσκυνούσες τα μνημεία, έλεγες ότι δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα της Μακεδονίας και τώρα στέλνεις επιστολή που λες ότι θα ψηφίζεις τα ν/σ του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ντρέπεσαι, να παραδώσεις την έδρα σου».
Ο Τέρενς Κουίκ φρόντισε να αποφύγει να απαντήσει, όπως και να αποφύγει τους δημοσιογράφους φεύγοντας από την πλαϊνή πόρτα. Ωστόσο σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο Τέρενς Κουίκ δηλωνει στήριξη στην κυβέρνηση.
Αναφέρει σχετικά:
«Κύριε πρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Μετά τη σημερινή ορκωμοσία μου ως 22ος Ανεξάρτητος Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ενημερώνω ότι ασκώντας το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα, να ψηφίζω κατά συνείδηση, θα στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με βάση το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος που ψήφισαν δύο φορές Ιανουάριο και Σεπτέμβριο 2015 τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Όπως και αυτές που απορρέουν από τον τελευταίο προϋπολογισμό που επίσης ψήφισαν στο σύνολό του τον Δεκέμβριο 2018, τα τότε τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Δηλαδή ισχύει ό,τι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό Συμβούλιο και το επανέλαβα με πρόσφατες δηλώσεις μου: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της. Με τη δεδηλωμένη αυτή πρόθεσή μου δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατάκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου από την υπουργό Πολιτισμού
Η ανακοίνωση περιλάμβανε και σαφή πολιτική αιχμή για τις εκλογικές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Με φόντο την παρουσίαση του νέου κόμματος
«Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως νέα εθνική πυξίδα», ανέφερε
Οι ηθοποιοί Αιμίλιος Χειλάκης και Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζουν την εκδήλωση
Στην εκδήλωση για το βιβλίο των Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και Κωνσταντίνου Φίλη
Σε εγρήγορση το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενόψει της θερινής περιόδου
«Σήμερα το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα πει έστω και μια κουβέντα για τη μεγάλη επιτυχία;»
Με αφορμή ανάρτηση του συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα
Το νέο σύστημα ενώνει Κτηματολόγιο, Ε9 και ΔΕΔΔΗΕ για ελέγχους και δικαιότερες επιβαρύνσεις
Η επιδότηση διαμορφώνεται στα 15 λεπτά ανά λίτρο
Σε εξέλιξη επαφές Αθήνας-Βρυξελλών για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και την Eυρωπαϊκή Εισαγγελία
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Η ισχυρότερη παρουσία καταγράφεται στα δεξαμενόπλοια και στα bulk carriers
Νέο μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο πλαίσιο που ενσωματώνει το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
Το 44% πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ενώ το 45% διαφωνεί
Ποιοι δικαιούχοι κόβονται αυτόματα από το σύστημα
«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα επιβάρυνσης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.