Πολιτικη & Οικονομια

Τατσόπουλος για διάλογο Μπογδάνου με Χρυσαυγίτη: Αστεϊσμός με παρενέργειες

Πώς σχολιάζει στη νέα του ανάρτηση τα όσα ειπώθηκαν με το τανκ στην ΕΡΤ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με Χρυσαυγίτη στο Facebook αναφέρθηκε εκ νέου ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Με νέο του μήνυμα στο Facebook, ξεκαθαρίζει ότι δεν τον θεωρεί «ούτε φασίστα, ούτε φιλοφασίστα», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν «ελεύθερο άνθρωπο, ατίθασο, ο οποίος ρέπει ενίοτε προς την αμετροέπεια».

Όπως λέει, «ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποκύπτει στον πειρασμό ενός αστεϊσμού ή ενός ευφυολογήματος δίχως να προσμετράει τις πιθανές συνέπειες/παρενέργειες. Όταν κατόπιν οι συνέπειες/παρενέργειες τού χτυπούν την πόρτα, αρνείται να τις παραδεχτεί και, συνήθως, μεταθέτει τη συζήτηση σ' ένα γήπεδο πιο βολικό -πιο φιλικό, θα λέγαμε- για να την αντιμετωπίσει».

Η ανάρτησή του έχει τίτλο «ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΝ;» και καταλήγει ως εξής: «Φίλε μου Κωνσταντίνε, ερχόμαστε κι επανερχόμαστε στη σοφή ρήση του Μάνου Χατζιδάκι: "εάν δεν σε φοβίζει πια το τέρας είναι επειδή του μοιάζεις". Σε φιλώ».

Νωρίτερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε γράψει στο Facebook πως είναι «κρίμα» και «ντροπή» να συζητάει ο δημοσιογράφος με χρυσαυγίτες «χάριν παιδιάς για την ΕΡΤ». Και ξεκαθάρισε: «θεωρώ ανόητο και ανεύθυνο τον διάλογο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Χρυσαυγίτη. Με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής δεν μπαίνουμε σε διάλογο ούτε για να αστειευτούμε».

Η ανάρτηση Πολάκη

Το tweet του Μπογδάνου δεν άφησε ασχολίαστο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «κρυφοναζίδιο» και «"δημοσιογράφο" της πεντάρας».