Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Κυρίζογλου σε Νοτοπούλου: Πατάς σε δύο βάρκες

Χωρίς τέλος η κόντρα για τα πεντοχίλιαρα που μοίρασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συλλόγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου
Λάζαρος Κυρίζογλου/©INTIME/ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Να δοθούν στη δημοσιότητα όλοι οι χρηματοδοτηθέντες φορείς ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτό, αν πραγματικά πρόκειται για «νεανικές δράσεις» ζητά ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, απαντώντας για το ίδιο θέμα στην υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. Με το ένα πόδι στη βάρκα της Κεντρικής Εξουσίας (Υφυπουργός) και το άλλο πόδι στη βάρκα της υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης», σχολιάζει με νόημα ο κ. Κυρίζογλου στη δήλωσή του.

Παράλληλα, καλεί την κ. Νοτοπούλου «να είναι πολύ προσεκτική» όταν αναφέρεται σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας «η ίδια διορισμένη -μη εκλεγμένη», ξεκαθαρίζοντας ότι «θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού για λόγους στοιχειώδους πολιτικής δεοντολογίας».

Αναφορικά με τις πολιτικές του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, για τις οποίες άφησε αιχμές η κ. Νοτοπούλου, ο κ. Κυρίζογλου τονίζει ότι έχουν υποστηριχθεί «κοινωνικοπρονοιακές δομές και φορείς του δήμου (Εκκλησία, Συσσίτια Εκκλησιών, "Φάρος του Κόσμου", Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι κ.λπ.)», ενώ «πλούσιο» είναι το έργο της τοπικής δημοτικής αρχής για τους Ρομά (σχολεία, ιατρεία, ΚΔΑΠ κ.λπ.).

«Σε ό,τι αφορά στο Καλλιτεχνικό σχολείο στο οποίο αναφέρεται, αν η κ. Νοτοπούλου και η κυβέρνηση ακολουθούσαν το σχέδιο και την πρόταση του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, το σχολείο θα είχε χτιστεί δυο φορές έως τώρα», προσθέτει ο κ. Κυρίζογλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ