Πολιτικη & Οικονομια

Η απάντηση Πολάκη στον επίτροπο Υγείας: «Το τσιγάρο θα το κόψω όταν επιλέξω»

Επέπληξε τον ευρωπαίο αξιωματούχο γιατί δεν… γνωρίζει το έργο του στο Υπουργείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης / © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μέσω Facebook επέλεξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, να απαντήσει στην κριτική που του άσκησε για το τσιγάρο ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Υγείας, Βιτένις Αντριουκάιτις.

Ο λιθουανός αξιωματούχος επέκρινε τον Υπουργό για την παρουσία σε δημόσιο χώρο με τσιγάρο. «Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία», είπε μεταξύ άλλων ο Επίτροπος.

Και ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Το τσιγάρο θα το κόψω όταν επιλέξω, με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση, αλλά θα είναι δική μου». Επέπληξε, μάλιστα, τον κ. Αντριουκάιτις επειδή δεν γνωρίζει το... έργο του. «Αυτός ο “τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρόνια με πιο σοβαρά πράγματα στον χώρο της υγείας, από το τσιγάρο. Μάθε πριν μιλήσεις!».Για την επίμαχη φωτογραφία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  υποστήριξε ότι την τράβηξε κρυφά εκπρόσωπος εταιρείας υγειονομικού υλικού. Ο κ. Πολάκης έστρεψε τα βέλη του ακόμη και εναντίον του Δημήτρη Αβραμόπουλου, επιχειρώντας να απαντήσει στους «κεραυνούς» του Αντριουκάιτις, ενώ μπήκε στον κόπο να μεταφράσει αγγλικά μόνο την κατάληξη της ανάρτησής του «OK GUY? Yours sincerely (σ.σ. με εκτίμηση)», έγραψε στα αγγλικά, μαζί με το ονοματεπώνυμό του και το αξίωμά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ