- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ για την επικήρυξη των «8»: Προκλητική κίνηση που υπονομεύει την επίσκεψη Τσίπρα
«Η επίσκεψη αυτή είναι, από ελληνικής πλευράς, κακά προετοιμασμένη»
«Μετά το μπαράζ των χθεσινών παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας και τις άκρως προβληματικές δηλώσεις του εκπροσώπου της Τουρκικής Προεδρίας, η 'Αγκυρα πριν λίγο προχώρησε σε νέα προκλητική κίνηση που υπονομεύει την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, πριν ακόμη αυτή ξεκινήσει», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ανέφερε ότι η Τουρκία επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, αγνοώντας επιδεικτικά τις τελεσίδικες αποφάσεις τής ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης που τους έχει χορηγήσει άσυλο.
«Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε πολύ γρήγορα. Η επίσκεψη αυτή είναι, από ελληνικής πλευράς, κακά προετοιμασμένη και μόνο κακούς οιωνούς φέρνει για τα ελληνικά συμφέροντα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστια εθνική ευθύνη», συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έναν πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή. Δεν αφορά ανύπαρκτη καλλιέργεια, εικονική δραστηριότητα ή παράνομη είσπραξη ενισχύσεων»
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Στο αρχείο οι κατηγορίες για άλλους 7
Η φωτογραφία από βιβλιοπωλείο που ανήρτησε ο υπουργός Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι
Με 16 βουλευτές το κόμμα
Τι ώρα εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ
Η ώρα που πληρώνονται οι δικαιούχοι
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Τσίπρα για προμελετημένο σχέδιο διάλυσης
Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια
Ο γρίφος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Παρέμβαση στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία
«Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
Οι προθεσμίες εκπνέουν σύντομα και η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή
Επίθεση προς Φάμελλο τον οποίον κατηγόρησε για «μικρότητα και αναξιοπρέπεια»
Tι υποστήριξε γιατρός των ΤΕΠ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταδίκασε τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αμάχων στο Κίεβο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.