Πολιτικη & Οικονομια

Έσπασε ο καθρέφτης στο αυτοκίνητο του Παπαχριστόπουλου!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παραδίδει ακόμα την έδρα του!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
papa.jpg

Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου – γνωστού στους κύκλους του “Power of Love” ως βουλευτή “duckface“ - καθώς εξaιτίας μιας βλάβης στο αυτοκίνητό του δεν έχει παραδώσει ακόμα την έδρα του στη Βουλή.

Όσο κι αν πολλοί αντιμετωπίζουν με καχυποψία τις δικαιολογίες του βουλευτή με την εντυπωσιακή φράντζα, η αιτία της βλάβης που καθυστερεί τις εξελίξεις στην ελληνική κοινοβουλευτική ζωή και κρίνει το μέλλον των ΑΝΕΛ είναι πέρα για πέρα πραγματική.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η βλάβη που ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του Θανάση Παπαχριστόπουλου είναι το σπασμένο εσωτερικό καθρεφτάκι στο οποίο συνήθως ο οδηγός μπορεί να δει τι συμβαίνει πίσω.

Μόνο που ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο αξεσουάρ με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι οι υπόλοιποι οδηγοί, καθώς το έχει στραμμένο προς το μέρος του για να κοιτάζει τον εαυτό του ώστε να ελέγχει όποτε μπορεί την θρυλική φράντζα – σήμα κατατεθέν του.

Όπως είναι προφανές λοιπόν, μια τέτοια βλάβη, όπως η απώλεια του καθρέφτη, καθιστά αδύνατη την μετακίνηση για τον βουλευτή και τον υποχρεώνει να μεινει ακίνητος σε ασφαλές μέρος με καθρέφτες μέχρι να αποκατασταθεί η κανονικότητα και να ξαναμπορέσει να δει τον εαυτό του καθαρά.

Ο πρόεδρος της Βουλής πάντως ανακοίνωσε ότι κατανοεί πλήρως το πρόβλημα του Θανάση Παπαχριστόπουλο και προτίθεται να διακόψει τις εργασίες του σώματος μέχρι να νιώσει πάλι σίγουρος ότι η φράντζα του θα βρίσκεται στην τέλεια θέση.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ