- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
K. Καραμανλής: Αποφασισμένη ακόμα και να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων, η ΝΔ
Τι υποστηρίζει ο βουλευτής Σερρών
Ο Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξή του στην εφ. «Νέα Σελίδα», που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, τονίζει ότι η ΝΔ «είναι αποφασισμένη να διαπραγματευτεί, ακόμα και να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, αποσυνδέοντάς τη πλήρως από τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ».
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, αναφέρει ότι με τη δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, «έβαλε οριστικά τέλος στη σπέκουλα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν οι Πρέσπες αποτέλεσαν συνέχεια του Βουκουρεστίου» καθώς, «η αλήθεια είναι ότι η συμφωνία αυτή κινήθηκε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση».
«Πρόκειται για μια αδιανόητη εθνική υποχώρηση, που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την πατρίδα μας και ανοίγει την πόρτα σε νέες περιπέτειες για τη Μακεδονία μας» προσθέτει.
Χαρακτήρισε την κύρωση της Συμφωνίας στη Βουλή «επόμενη, μέσα στο πρωτόγνωρο, νοσηρό κλίμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού που επικράτησε» και προσέθεσε ότι «ένα είναι σίγουρο όμως: έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας και οι μέρες της είναι μετρημένες» καθώς «την ήττα δεν την γλιτώνει» όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.
Τέλος, ο κ. Καραμανλής αναφέρει πως «ο κ. Καμμένος ήταν αυτός που έδωσε το στιλό για να υπογράψουν στις Πρέσπες οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, στηρίζοντας την κυβέρνηση κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία. Από τις πολλές πολιτικές πιρουέτες ο κ. Καμμένος έχει ζαλιστεί κι ο ίδιος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.