- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Χριστοδουλοπούλου σε ΝΔ: «Είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι» (video)
Κατηγόρησε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ένταση στη Βουλή προκάλεσαν οι δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχοποιεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενθαρρύνοντας τις επιθέσεις σε βάρος τους σε ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα.
«Ο αρχηγός σας βγήκε και με υπέδειξε. Με έδωσε στο εξαγριωμένο πλήθος. Στους φασίστες και τους ακραίους της Χρυσής Αυγής. Στους κουκουλοφόρους παρακρατικούς, είστε σύγχρονοι κουκουλοφόροι, ο αρχηγός σας με έδωσε στους τραμπούκους, στοχοποιείτε όπως στον εμφύλιο πόλεμο, θα τα πω όλα τώρα, αρκετά σας ανεχτήκαμε», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
Η τοποθέτηση της μάλιστα προκάλεσε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση που ζήτησε να διαγραφεί η λέξη «κουκουλοφόροι», η οποία και ανακλήθηκε.
Ωστόσο, η κ. Χριστοδουλοπούλου επανήλθε δριμύτερη αρνούμενη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις του Προέδρου της Βουλής.
Τόνισε δε απευθυνόμενη στην Νέα Δημοκρατία: «Νομιμοποιήσατε τη Χ.Α. Την ξεπλύνατε από ναζιστικό κόμμα. Ανοίξατε το τζίνι του εθνικισμού».
«Το δίλημμα των εκλογών θα είναι αν θα συγχωνευθεί ο νεοφιλελευθερισμός με την ακροδεξιά…» κατέληξε.
Το λόγο ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας ο οποίος απαντώντας στις κατηγορίες της κ. Χριστοδουλοπούλου σε υψηλούς τόνους και λέγοντας ότι στην παράταξή του έχει χυθεί αίμα από την τρομοκρατία και κανείς δεν δικαιούται να εκτοξεύει ελαφρά τη καρδία τέτοιες κατηγορίες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ζητά την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ
Στήριξη στα νοικοκυριά για το ενεργειακό κόστος, με βάση τις δημοσιονομικές αντοχές
«Το ΠΑΣΟΚ είχε θεσπίσει ειδικό σώμα 138 εκπαιδευμένων ελεγκτών»
Στο 18% η επιρροή Σαμαρά - Τι δείχνει η μέτρηση για ενδεχόμενο κόμμα Κασιδιάρη
Η βασική διάρκεια της επιδότησης είναι 12 μήνες, ενώ προβλέπεται δυνατότητα παράτασης
Μία ημέρα μετά την πολιτική κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο
Μεγαλύτερη διαφάνεια και συμμετοχικότητα για τους πολίτες
«Για τσαρλατάνους και εγκληματίες» έκανε λόγο ο βουλευτής Χανίων
«Διαφημίζει κβαντική ιατρική που δεν υπάρχει», δηλώνει ο υπουργός Υγείας
Στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ.κ. Αποστόλου η υπουργός Παιδείας μαζί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη
«Έχουμε εφεδρείες και για τα κακά σενάρια» είπε ο υπουργός Οικονομικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.