Πολιτικη & Οικονομια

Από το Σάββατο η επιστολή παραίτησης του Κόκκαλη

Έχει αποφασίσει την ανεξαρτητοποίησή του από τους ΑΝΕΛ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kokkalis
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης /© INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πριν από τη συνάντηση του προέδρου  των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε αποφασίσει, όπως αποκαλύφθηκε στη Βουλή, την παραίτησή του από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλος.

Την αποκάλυψη έκανε πριν από λίγο η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφού ανέγνωσε την επιστολή του Πάνου Καμμένου με την οποία τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Βασίλης Κόκκαλης, δημοσιοποίησε και  την επιστολή αανεξαρτητοποίησης του κ. Κόκκαλη προς τον Νίκο Βούτση, υπογραμμίζοντας ότι έχει ημερομηνία σύνταξης 12/1/2019.
 
Σύμφωνα με το skai, η επιστολή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ημερομηνία πρωτοκόλλου από το Γραφείο του προέδρου της Βουλής τη σημερινή 14/1, άρα κατατέθηκε σήμερα. Ωστόσο, η επιστολή του κ. Κόκκαλη φέρει την ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, οπότε προφανώς συντάχθηκε στην Κίνα όπου βρίσκεται.
 
Αυτό πάντως καταδεικνύει ότι κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος, λογικά, γνώριζε την απόφασή του κ. Κόκκαλη να αποχωρήσει από το κόμμα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ