Πολιτικη & Οικονομια

Νέα επεισόδια στο χρονικό των προαναγγελθεισών διαγραφών

Ο Πάνος Καμμένος έθεσε εκτός της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη και Έλενα Κουντουρά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την απομάκρυνση του Βασίλη Κόκκαλη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά.

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»,έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του το πρωί της Δευτέρας ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης έκανε σαφές πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης  στην κυβέρνηση και θα ανεξαρτητοποιηθεί.


Νωρίτερα σήμερα, σε ανάρτηση στο  Twitter ο παραιτηθείς υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε ότι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  

«Η κ. Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

 

Οι δύο επιστολές του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τις οποίες οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης, τίθενται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σημειώνεται ότι στην Ολομέλεια ανακοινώθηκε και επιστολή του Βασίλη Κόκκαλη, με ημερομηνία 12/01/2019, με την οποία δηλώνει την αποχώρησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.