Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί ο Καμμένος ήταν χρήσιμος αυτά τα χρόνια

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πόσο ελαστική είναι η συνείδηση της Αριστεράς; Πήρανε κανένα μάθημα στην Αντιπολίτευση από το καλοκαίρι του 2015; Αυτοί οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν βέβαιοι ότι έχουν την πλειοψηφία των 151 εδρών πού το ξέρουν; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

 

Η ύπαρξη του Καμμένου όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ χρήσιμη τελικά. Αποτέλεσε μια ασφαλή μονάδα μέτρησης για να βλέπουμε πόσο ελαστική είναι η συνείδηση της Αριστεράς.

 

 

Αυξάνονται τα διόδια με τη νέα χρονιά. Ευτυχώς που δεν το έμαθε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», γιατί θα έκλειναν τους δρόμους, χρονιάρες μέρες.

 

 

Μερικοί από την αντιπολίτευση δεν πήραν κανένα μάθημα από το καλοκαίρι του 2015. Τότε που ψήφισαν το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία διαπραγμάτευση και, για ευχαριστώ, τους φώναζαν προδότες και γερμανοτσολιάδες.

 

 

Εθνικιστή, ομοφοβικό και ανισόρροπο χαρακτήρισε τον Καμμένο ο Βαρουφακης. Σκέψου να σε λέει ανισόρροπο ο Βαρουφάκης!

 

 

Αυτοί οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν βέβαιοι ότι έχουν την πλειοψηφία των 151 εδρών πού το ξέρουν; Κάνουν μυστικές διαπραγματεύσεις με βουλευτές της αντιπολίτευσης;

 

 

«Go back, κυρία Μέρκελ, κύριε Σόιμπλε, κυρίες & κύριοι της συντηρητικής νομενκλατούρας της Ευρώπης. Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο»

 

 

Και ξαφνικά, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος ανακάλυψε πως ο Καμμένος είναι εθνικιστής!!!

 

 

Μέχρι το 2015 φώναζαν για «εξοντωτικές αυξήσεις» στα διόδια μαζί με το κίνημα «Δεν πληρώνω». Τώρα τις αυξήσεις ο φιλοκυβερνητικός Τύπος δεν τις λέει καν «αυξήσεις», τις ονομάζει «τιμαριθμική προσαρμογή».

 

 

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, που έλεγαν όλους τους άλλους «προδότες», ψηφίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και του ΣΥΡΙΖΑ, που φώναζαν για «δυνάμεις κατοχής», ετοιμάζονται με χαρά να υποδεχτούν τη Μέρκελ. Η απάτη του αιώνα.

 

 

Το δυστύχημα είναι ότι κατηγορούνται για θεσμική εκτροπή άνθρωποι που δεν μπορούν καν να αντιληφθούν τον όρο «θεσμική εκτροπή».

 

 

Για όσους αναρωτιούνται πώς και αντέδρασε τόσο ήπια η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην επίθεση του Ρουβίκωνα, μόλις κατατέθηκε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης F16, αξίας 230 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

Λες τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί με τον Μουζέλη, τον Μαραντζίδη και τον Μαλέλη, να κάνει το «Προοδευτικό Μέτωπο» με τον Τέρενς Κουίκ, την Παπακώστα, την Κουντουρά και τον Παπαχριστόπουλο;