- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προσωρινή ανακωχή Τσίπρα – Καμμένου λόγω Μέρκελ
Την Παρασκευή το κρίσιμο τετ α τετ των κυβερνητικών εταίρων
Ανακωχή λόγω Μέρκελ. Το χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον Πάνο Καμμένο φαίνεται ότι τουλάχιστον για την ώρα λειτούργησε κατευναστικά, καθώς ο υπουργός Άμυνας αποφάσισε να αναβάλει τη συνέντευξ;h του στο STAR για την ερχόμενη Παρασκευή, μετά δηλαδή την αποχώρηση της Άνγκελα Μέρκελ από την Ελλάδα και το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό.
Σημαντικό ρόλο για την “προσωρινή ανακωχή”, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξε η επικείμενη διήμερη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα και το ενδοκυβερνητικό θρίλερ έλαβε παράταση 48 ωρών προκειμένου η εικόνα αποσύνθεσης της συγκυβέρνησης να μην επισκιάσει την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, υπό το φόβο να στείλει λάθος μήνυμα σε μία κρίσιμη συγκυρία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και να υποβαθμίσει το αφήγημα περί “αλλαγής σελίδας” μετά την έξοδο από το Μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξέφρασε στον εταίρο του την έντονη δυσφορία του για την επιλογή του Πάνου Καμμένου να “στήσει” μία άτυπη τηλεμαχία (ο Αλέξης Τσίπρας είχε κανονίσει την Τρίτη στις 7 το βράδυ στο Open και ο Πάνος Καμμένος την ίδια ημέρα στις 8 στο Star ). Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «καλή τη πίστει» δέχθηκε να αναβάλλει τη δική του τηλεοπτική συνέντευξη και συμφώνησαν να μη μιλήσουν δημοσίως για το μέλλον της συγκυβέρνησης πριν γίνει η τετ α τετ συνάντηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.