Πολιτικη & Οικονομια

Ποτάμι για διορισμούς γενικών γραμματέων: Ήταν φωτογραφία… και γίνεται πράξη!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος "μαθητής" των παλαιοκομματικών πρακτικών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
potami
Ποτάμι / © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για «φωτογραφικές προκηρύξεις για τις θέσεις των Γραμματέων στα υπουργεία» εξαπολύει το Ποτάμι. 

«Οι πρώτες μάσκες της δήθεν αποκομματικοποίησης της δημόσιας διοίκησης, έπεσαν… και οι φωτογραφικές προκηρύξεις για τις θέσεις των Γραμματέων στα Υπουργεία ξεκίνησαν να μπαίνουν στο κάδρο! Τόσο απλά και τόσο μεθοδικά, όπως προκύπτει από τα «εντυπωσιακά» αποτελέσματα πλήρωσης των θέσεων του Τομεακού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Ειδικού Τομεακού Γραμματέα Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα οποία αναρτήθηκαν πριν λίγες ημέρες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Και συνεχίζει: «Βέβαια, εμείς στο Ποτάμι δεν εκπλησσόμαστε, μιας και το εν λόγω θέμα το έχουμε αναδείξει εξαρχής, απλά τώρα έρχεται και η τυπική επιβεβαίωση για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης που ο μόνος σκοπός την ήταν και είναι η άλωση του δημόσιου τομέα».

Καταλήγοντας το Ποτάμι σημειώνει ότι «αποδεικνύεται συνέχεια και παντού, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος "μαθητής" των παλαιοκομματικών πρακτικών και πλέον έχει ξεπεράσει και τους μεγάλους "δασκάλους" των προηγούμενων κυβερνήσεων!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ