Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: «Θα πάει φυλακή»

Για την υπόθεση Novartis

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης/©INTIME/ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΑΚΛΑΣ

Την άποψη ότι ο Παύλος Πολάκης θα βρεθεί πίσω από το κελί της φυλακής, εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον προστατευόμενο μάρτυρα της Novartis, επισημαίνοντας: «Θα πάει φυλακή αναγκαστικά, μπορεί να μην ξέρει από νομικά, αλλά άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται».

«Πλέον έχει ενοχοποιήσει τον εαυτό του για εσχάτη προδοσία, καθώς φέρεται να γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που διώκεται ποινικά» είπε και πρόσθεσε: «Το πρώτο που πρέπει να μας απασχολήσει σήμερα είναι να ελέγξει ο Άρειος Πάγος τις καταγγελίες».

«Απαιτώ σήμερα κιόλας από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει την Ελληνική Δημοκρατία για το αν ισχύον όσα καταγγέλλονται. Αν η εισαγγελέας Διαφθοράς έχει παραβιάσει το νόμο, αυτό πρέπει να το ξέρουμε» ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του υπενθύμισε ακόμα ότι ο δικηγόρος του προστατευόμενου μάρτυρα είναι γνωστός νομικός «αριστερών αντιλήψεων».

«Ο ίδιος είπε ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου. Δεν το λέει ο Άδωνις, δεν το λέει ο Βορίδης, το λέει ο συγκεκριμένος δικηγόρος» ανέφερε και επανέλαβε ότι όλα όσα κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες «είναι ψέματα».

Όπως είπε, η αποκάλυψη για τον συγκεκριμένο μάρτυρα εγείρει αμφιβολίες για τις καταθέσεις και των άλλων δύο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ