Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Χρηστίδη στις δηλώσεις Μαλέλη περί συνεργασιών

«Εμείς «συμπλήρωμα» χωρίς πολιτικούς και στρατηγικούς όρους δεν πρόκειται να γίνουμε κανενός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χρηστίδης
Παύλος Χρηστίδης © / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISS

Η δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα συνεργαστεί με μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που «θα φέρει τον όλεθρο» και ότι δεν θα φοβηθεί και δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική,  προκάλεσαν τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του Κινήματος, που ζήτησαν διευκρινίσεις και εξηγήσεις από τη Φώφη Γεννηματά.

Την απάντησή του δίνει μέσω συνένετυξή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης:

«Όποιος παρατηρεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να βρει προοδευτικά χαρακτηριστικά. Ο πολίτης που παλεύει να ζήσει με 100 ευρώ, βλέπει ότι την περίοδο αυτή τα προβλήματά του έχουν μεγαλώσει, έχουν αυξηθεί. Οι φόροι έχουν αυξηθεί, το αφορολόγητο έχει πέσει και από την άλλη δεν βλέπουμε καμία πρόταση (αναφέρομαι στην ΝΔ) που να συμφωνούμε.  Είμαστε απέναντι στην συντήρηση και των δύο. Η προοδευτική πρόταση είμαστε εμείς».

Ως προς τις συνεργασίες ο εκπρόσωπος Τύπου υπογράμμισε:

«Εμείς «συμπλήρωμα» χωρίς πολιτικούς και στρατηγικούς όρους δεν πρόκειται να γίνουμε κανενός. Πρέπει η χώρα να βγει επιτέλους από την κρίση. Εμείς ως ένα προοδευτικό κόμμα που έχει πατριωτικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά είμαστε απέναντι στον συντηρητισμό και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Γι’ αυτό λέμε ότι θέλουμε μια εντολή ανατροπής αυτής της μιζέριας. Εκεί που θα μας κατατάξει ο ελληνικός λαός, εκεί θα αναλάβουμε. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να επιλέξει ο ελληνικός λαός αυτό που θέλει να επιλέξει,  τίποτα από όλα όσα φαίνονται σήμερα αυτονόητα, δεν θα είναι όταν μπούμε στην προεκλογική περίοδο, οι πολίτες αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα.»  

 

 

 

 

 

 

 

.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.