Πολιτικη & Οικονομια

Άρχισε η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους

Στους λογαριασμούς της «πρώτης λίστας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xrimata1.jpg
© eurokinissi

Στους λογαριασμούς της «πρώτης λίστας» των δικαιούχων μπαίνουν τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018. Σύμφωνα με τις ως τώρα αναφορές, τα χρήματα εμφανίστηκαν «πρώτα» σε πολλούς δικαιούχους στην Εθνική Τράπεζα, ειδικά στην επαρχία και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και στην Eurobank, ενώ ακολουθούν η Τρ. Πειραιώς και η Alpha bank. Ήδη πολλοί έσπευσαν να τσεκάρουν τους λογαριασμούς τους. Μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι, όπως είχε ανακοινωθεί επισήμως, σε όσους εγκρίθηκε η αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα ως 12/12 θα δουν τα χρήματα στον λογαριασμό τους έως αύριο το πρωί (στις τράπεζες μπαίνουν από απόψε).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επικοινωνία Τασούλα-Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την στρατιωτική συνδρομή της Ελλάδας στην Κύπρο
Επικοινωνία Τασούλα-Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την στρατιωτική συνδρομή της Ελλάδας στην Κύπρο

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη διαθεσιμότητά του για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και στη Βουλή

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY