Πολιτικη & Οικονομια

Δανέλλης: Θα παραιτηθώ, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Είναι για το Εθνικό Συμφέρον η απόφαση αυτή»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
danellis.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

«Θα παραιτηθώ, αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σήμερα ο ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ότι «εάν δεν κρατήσουμε τις αρχές μας και αναθεωρήσουμε τη στάση μας δεν θα μας βγει σε καλό». Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «οι δηλώσεις Θεοδωράκη με καθησυχάζουν ότι δεν αλλάζουμε άποψη με το όπου φυσάει ο άνεμος. Είναι για το Εθνικό Συμφέρον η απόφαση αυτή», τόνισε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ζάεφ, οι οποίες πυροδότησαν τα σενάρια για αλλαγή στάσης από το Ποτάμι, ο κ. Δανέλλης είπε ότι «η αναδίπλωση της πλευράς της FYROM και οι παρεμβάσεις του διεθνή παράγοντα στις δηλώσεις Ζάεφ, δείχνει ότι λειτουργεί το σύστημα». 

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και για να κρατήσουμε τη σοβαρότητά μας. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει στάση το Ποτάμι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα με το Εθνικό Συμφέρον. Θα ψηφίσω τη συμφωνία. Αν το Ποτάμι κρατήσει άλλη στάση, βέβαια θα φύγω. Φύγαμε από το ΚΙΝΑΛ, επειδή εκεί διαφωνήσαμε στο Μακεδονικό. Τι θα κάνουμε τώρα, θα δικαιώσουμε τη Φώφη. Αν υπάρξει συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία, όχι δεν θα κατέβω φυσικά» ξεκαθάρισε ο Σπύρος Δανέλλης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ