ΝΔ: Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ αφορά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου
Αποκαλύψεις που δεν «αφήνουν καμία αμφιβολία» για τρεις υπουργούς: Σταθάκη, Φλαμπουράρη και Δραγασάκη
«Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ αφορά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου» καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία επικαλούμενη τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας δύο εφημερίδες. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση τρεις υπουργοί βρίσκονται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου ανταλλαγής ακινήτων σε βάρος του Δημοσίου. Πρόκειται για τους κύριους Σταθάκη, Φλαμπουράρη και Δραγασάκη. «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο για το πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο που εξελίσσεται σε κορωνίδα της διαφθοράς της κυβέρνησής του», υπογραμμίζει η ΝΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο με τη ΔΕΠΑ: «Οι σημερινές αποκαλύψεις των εφημερίδων “Βήμα της Κυριακής” και “Καθημερινή” δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι το σκάνδαλο ΔΕΠΑ αφορά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου.
Οι πρόσφατες αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κιτσάκου ότι οι ενέργειες του συντονίζονταν από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιβεβαιώνονται πια και με ακλόνητα στοιχεία.
Τα πρακτικά συνεδριάσεων του ΔΣ της ΔΕΠΑ και τα emails που δημοσιοποιούνται σήμερα δείχνουν ότι τουλάχιστον τρεις υπουργοί και συγκεκριμένα οι κ. Σταθάκης, Φλαμπουράρης και Δραγασάκης σχεδίαζαν με παράνομο τρόπο την ανταλλαγή συγκεκριμένων ακινήτων σε βάρος του Δημοσίου και σε όφελος της εταιρείας ELFE, ενώ γνώριζαν ότι αυτά ήταν και υπερτιμημένα και κυρίως δεσμευμένα από την Αρχή Καταπολέμησης για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο για το πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο που εξελίσσεται σε κορωνίδα της διαφθοράς της κυβέρνησής του.
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να σιωπά, όταν διώκονται σε βαθμό κακουργήματος 15 άτομα μεταξύ των οποίων και ο κ. Κιτσάκος, τον οποίον ο ίδιος τοποθέτησε στο τιμόνι της ΔΕΠΑ με αποστολή να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη. Οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός οφείλουν να εξηγήσουν στους πολίτες τι είναι αυτό που τους συνδέει με τον υπόδικο επιχειρηματία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
Αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη
Tι είπε για τη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Mετά την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
«Κομματική μειοψηφία εκβιάζει την κοινωνία» - Τελεσίγραφο στα μπλόκα
«Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
To δηκτικό της σχόλιο για την έλλειψη υποστήριξης στους διαδηλωτές του Ιράν
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε στην Εξεταστική για ελέγχους και πιθανές ευθύνες
Οι οικονομολόγοι προκρίνουν γενικές μειώσεις φόρων αντί στοχευμένων παρεμβάσεων
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
«Το πεδίο είναι ανοιχτό για να κάνουμε μία ουσιαστική συζήτηση»
Αλληλοκατηγορίες, βαρείς χαρακτηρισμοί και αναφορές για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά τις δημόσιες δηλώσεις
Μετατίθεται για μετά τον Φεβρουάριο η έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών της ΝΔ
Ανοδικά για τρίτο μήνα ο ΔΤΚ, με ισχυρές ανατιμήσεις σε τρόφιμα, εστίαση και στέγη
Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες μετά την ακροαματική διαδικασία
Υπερδιπλάσιο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη – Διψήφια ποσοστά για τα υποθετικά κόμματα Καρυστιανού και Τσίπρα
«Να εφαρμοστεί ο νόμος»
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.