Πολιτικη & Οικονομια

Ο Αυτιάς απαντά στον Τσίπρα: «Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε» (video)

Μετά την αναφορά του πρωθυπουργού για τις συντάξεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η απάντηση Αφτιά στον Τσίπρα για τις περικοπές των συντάξεων

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Αυτιάς, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του από το βήμα της Βουλής.

«Εσείς ψηφίζατε, εμείς τα μεταδίδαμε. Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι κόβουν, που... δεν κόβουν στο τέλος», σχολίασε ο Γιώργος Αυτιάς σήμερα το πρωί, ανατρέχοντας μάλιστα στους πίνακες που η εκπομπή είχε προβάλει στις 17/11/2018.  

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρωθυπουργός στην Βουλή είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του δημοσιογράφου αναφορικά με τις περικοπές συντάξεων λέγοντας χαρακτηριστικά «Ψάχνω να βρω πού πήγαν και αυτοί οι πηχυαίοι τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης, στις εφημερίδες, που κατατρομοκρατούσαν επί έναν και πλέον χρόνο τους συνταξιούχους, και όχι μόνον, ότι έρχεται ''θύελλα'', ότι έρχεται ''τσουνάμι'', ότι έρχονται περικοπές.

Και να, οι αναλυτικοί πίνακες με τις μειώσεις των συντάξεων που θα δουν οι συνταξιούχοι και να, τα δημοσιεύματα και να, οι εκπομπές.

Θα πρέπει ο φίλος μου ο Αυτιάς να είχε περάσει πολύ δύσκολες μέρες να κάθεται σαν αριθμομηχανή να υπολογίζει πόσο χάνει ο καθένας και η καθεμιά από τους άμοιρους τους συνταξιούχους. Τώρα τσιμουδιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ