Πολιτικη & Οικονομια

Ποια είναι τα ονόματα στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού (εικόνες)

«Ο κωδικός είναι Νίκη» στις βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τη φράση «ο κωδικός είναι «Νίκη»! Νίκη στις βουλευτικές εκλογές. Νίκη και στις ευρωεκλογές» άνοιξε ο Σταύρος Θεοδωράκης τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων που εκλέχθηκαν στο ανοιχτό Συνέδριο του Ποταμιού.

Στη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν στελέχη από ολόκληρη την Ελλάδα και 5 χώρες της Ευρώπης – μέσω youtube και skype- συζητήθηκε κυρίως η δυνατότητα που δίνουν οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να εκφραστεί η σύγχρονη ευρωπαϊκή αντίληψη για την ανάπτυξη των πόλεων.



Η ΜΕΣΥΑ εξέλεξε τα νέα όργανα του Κινήματος, ανάμεσα σε αυτά το Πολιτικό Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν οι:

Παντελής Αβραμίδης - Ολυμπία Αναστασοπούλου - Νίκος Βιτώρος - Γιώργος Γκαρής - Βασίλης Γκολφινόπουλος - Μαρία Δαμανάκη - Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου - Σταύρος Θεοδωράκης - Φωτεινή Λεομπίλλα - Αντιγόνη Λυμπεράκη - Γιώργος Μαυρωτάς - Κωστής Μπιτζάνης - Πάνος Μπιτσαξής - Τάνια Παλαμίδη - Αναστάσιος Παππάς - Αναστάσης Περράκης - Θανάσης Σταθόπουλος - Δημήτρης Τσιόδρας - Στέλιος Φενέκος - Θανάσης Χειμωνάς.

«Πράσινες – Έξυπνες – Διαφανείς – Αποτελεσματικές» είναι οι τοπικές ηγεσίες που θέλουμε, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν δίνει χρίσματα, αλλά θα αντιταχθεί στην προσπάθεια κομματικών μηχανισμών να κυριαρχήσουν σε Δήμους και Περιφέρειες.