Πολιτικη & Οικονομια

Αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο Μαυρωτάς;

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του ο βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mavrotas2.jpg
© eurokinissi

Aνοιχτό αφήνει τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο Γιώργος Μαυρωτάς. Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, το Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του Συνεδρίου του Κινήματος, θα εκλεγεί και αντιπρόεδρος, μετά την αποδοχή του σχετικού αιτήματος από τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής του Προεδρείου.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του βουλευτή πριν από λίγη ώρα στον Αθήνα 9.84 και τον 'Αρη Τόλιο που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως αντιπροέδρου . «Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος κάτι όμως που θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά «αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι σύνεδροι στο Συνέδριό μας», συμπλήρωσε. 

Τα σενάρια που ακούγονται μέχρι στιγμής για τη διεκδίκηση της αντιπροεδρίας είναι είτε ένα «βαρύ» στέλεχος του Ποταμιού, όπως επί παραδείγματι ο Γιώργος Μαυρωτάς, είτε ένα νεότερο από το στελεχιακό δυναμικό του Ποταμιού. Μένει να δούμε σε λίγες μέρες τις τελικές αποφάσεις των συνέδρων αλλά και τις προθέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY