Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος για δήμαρχος της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)

«Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά», είπε ο πρώην υπουργός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε πριν από λίγο από την πλατεία Κυψέλης ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Γερουλάνος ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην ιεράρχηση, την καθαριότητα και την ασφάλεια. Ψάχνουμε όμως τις λύσεις. Θα είναι από τα Υπουργεία ή από την κοινωνία των πολιτών;



Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα. Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο των Αθηναίων, μια πόλη ανθρώπινη».

Ερωτηθείς ποιοι θα ήθελε να τον στηρίξουν, ο κ. Γερουλάνος απάντησε: «Πρωτίστως βέβαια οι πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποίον ανήκω. Θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν».



Περισσότερα για τα σχέδια και το όραμα του Παύλου Γερουλάνου για την πόλη της Αθήνας στο τεύχος της Athens Voice που κυκλοφορεί.