Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Χρηστίδης: Ο Πρωθυπουργός έρμαιο των συμφωνημένων ή μη συμφωνημένων διαφωνιών με τον κ. Καμμένο

«Η κυβέρνηση είναι για γέλια αλλά δυστυχώς η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό είναι για κλάματα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Επιβεβαιώνεται αυτό το οποίο έχουμε πει πάρα πολύ καιρό τώρα: Ότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία είναι αδύναμη κι ένα Πρωθυπουργό που είναι έρμαιο των συμφωνημένων ή μη συμφωνημένων διαφωνιών με τον κ. Καμμένο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χριστίδης σε συνέντευξή του στην ΕΤ3, αναφερόμενος στο plan B Καμμένου για τα Βαλκάνια.

Ο κ Χρηστίδης υπογράμμισε το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ έχει πολλές φορές επισημάνει ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, αλλά, αλλά βολεύονται με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που έχουν να κάνουν με την εξουσία και με την καρέκλα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στάθηκε επίσης στα πυρά που δέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον φιλικό προς την κυβέρνηση Τύπο, επικαλούμενος το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο λέει ότι «ο κ. Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Τίσε δε ότι το γεγονός πως το ανακαλύπτει έστω και μετά από πολύ καιρό η εφημερίδα αυτή, «επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε πει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δείχνει ότι η χώρα δεν αξίζει να έχει μία κυβέρνηση η οποία προσβάλλεται στο εξωτερικό, είναι αναξιοπρεπής η εικόνα της για τα κρίσιμα εθνικά ζητήματα και θα λέγαμε ότι είναι για γέλια. Αλλά, δυστυχώς η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό είναι για κλάματα».