Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: «Γελοία» η πρόταση Καμμένου για μικρό ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια

«Ψεκασμένες προτάσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
theodorakis2342.jpg
©EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο και τα όσα δήλωσε από τις ΗΠΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών και τις νέες αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ. Καμμένος έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής» αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

Αναλυτικά:

Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας -γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά;- δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία. Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απ' έξω;).

Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής.

Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας -σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή- δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ. Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ