Πολιτικη & Οικονομια

Αντικείμενα από το παλάτι του Μονακό βρέθηκαν στο τραπέζι του Πάνου Καμμένου

Στις φωτό από το πάρτι στη βίλα του ΥΠΕΘΑ, τασάκια και ποτήρια έχουν το οικόσημο των Grimaldi

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kam_party.jpg

Μια αθώα αναμνηστική φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με τον μουσικό Τόλη Κιάο που δημοσίευσε ο τελευταίος γεμάτος ενθουσιασμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, φαίνεται ότι θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον κήπο δίπλα στην πισίνα και μοιάζει εκ πρώτης όψεως αθώα, με διάφορα αντικείμενα, ποτά, τσιγάρα κύβους του Ρούμπικ και πούρα να βρίσκονται επάνω στο τραπέζι.

Όμως ανάμεσα σε αυτά τα αντικείμενα, εκτός από μια κορνίζα με πολύτιμους λίθους που φιλοξενεί φωτογραφία του πρίγκηπα Αλβέρτου, βρίσκεται επίσης ένα τασάκι και δύο μεταλλικά ποτήρια με το χαρακτηριστικό οικόσημο των Γκριμάλντι. Δηλαδή της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, που πριν λίγο καιρό είχε φιλοξενήσει τον Πάνο Καμμένο προκειμένου να παρακολουθήσει στην τηλεόραση το Γκραν Πρι.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει, είναι πώς βρέθηκαν αυτά τα αντικείμενα στην κατοχή του Πάνου Καμμένου, ο οποίος, όπως φαίνεται, θέλησε να τα επιδείξει στους καλεσμένους του; Αποτελούν δώρα του πρίγκηπα Αλβέρτου; Αγοράστηκαν σε κάποια δημοπρασία; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Από την πλευρά του, πάντως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έχει δώσει καμία επίσημη εξήγηση. Δεν έχει περάσει όμως και πολύς καιρός από τότε που το παλάτι του Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία στο εξής όλοι οι καλεσμένοι θα περνάνε υποχρεωτικά από τον ανιχνευτή της κεντρικής πύλης.  


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ