Πολιτικη & Οικονομια

Έξαλλοι οι «κύκλοι Καραμανλή» - Θεωρούν εχθρικά τα τρίγωνα στο σήμα της ΝΔ

Κατεγγέλλουν «στοχοποίηση» γιατί παραπέμπει σε πασίγνωστο video game

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
asteroids.jpg

Τριγωνικά διαστημόπλοια που στοχοποιούν κυκλικού σχήματος κομήτες με στόχο να τους διαλύσουν και στη συνέχεια να αποφύγουν τα θραύσματα… Αυτό ήταν εν ολίγοις το σενάριο του παιχνιδιού «Asteroids», ενός από τα πρώτα video games που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’80.

Ποιος να περίμενε ότι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο γνωρίζουν μόνο κάποιοι νοσταλγοί των vintage παιχνιδιών, θα απειλούσε σοβαρά την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το νέο σήμα του κόμματος!

Κι όμως, με ανακοίνωσή τους οι βουλευτές και τα στελέχη της λεγόμενης «καραμανλικής πτέρυγας» που αυτοαποκαλούνται «κύκλοι Καραμανλή», αποδοκιμάζουν εντονότατα τους υπαινιγμούς που κρύβονται στο νέο σήμα.

Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι τα τρίγωνα –πόσο μάλλον όταν δεν εμβολίζουν απλώς αλλά πυροβολούν κιόλας– αποτελούν τον κατεξοχήν εχθρό ενός «κύκλου». Δηλαδή, της ίδιας τους της ύπαρξης!

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αργά χθές το βράδυ από μια ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook, όπου καλούσε τους υπόλοιπους «κύκλους» και τα «κυκλάκια» να αντιδράσουν πριν πάθουν οριστικά «φούιτ» από τις σφήνες και τις γωνίες του νεοφιλελευθερισμού.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ