- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έξαλλοι οι «κύκλοι Καραμανλή» - Θεωρούν εχθρικά τα τρίγωνα στο σήμα της ΝΔ
Κατεγγέλλουν «στοχοποίηση» γιατί παραπέμπει σε πασίγνωστο video game
Τριγωνικά διαστημόπλοια που στοχοποιούν κυκλικού σχήματος κομήτες με στόχο να τους διαλύσουν και στη συνέχεια να αποφύγουν τα θραύσματα… Αυτό ήταν εν ολίγοις το σενάριο του παιχνιδιού «Asteroids», ενός από τα πρώτα video games που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’80.
Ποιος να περίμενε ότι αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο γνωρίζουν μόνο κάποιοι νοσταλγοί των vintage παιχνιδιών, θα απειλούσε σοβαρά την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το νέο σήμα του κόμματος!
Κι όμως, με ανακοίνωσή τους οι βουλευτές και τα στελέχη της λεγόμενης «καραμανλικής πτέρυγας» που αυτοαποκαλούνται «κύκλοι Καραμανλή», αποδοκιμάζουν εντονότατα τους υπαινιγμούς που κρύβονται στο νέο σήμα.
Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι τα τρίγωνα –πόσο μάλλον όταν δεν εμβολίζουν απλώς αλλά πυροβολούν κιόλας– αποτελούν τον κατεξοχήν εχθρό ενός «κύκλου». Δηλαδή, της ίδιας τους της ύπαρξης!
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν αργά χθές το βράδυ από μια ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook, όπου καλούσε τους υπόλοιπους «κύκλους» και τα «κυκλάκια» να αντιδράσουν πριν πάθουν οριστικά «φούιτ» από τις σφήνες και τις γωνίες του νεοφιλελευθερισμού.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.