Πολιτικη & Οικονομια

Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες από τις συζητήσεις Τσίπρα-Ζάεφ

Μια κληρωτίδα δημιουργεί εύλογες υποψίες για τον τρόπο που κατέληξαν στο τελικό όνομα

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsip_zaef.jpg

Νέο πολιτικό σεισμό και πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση αναμένεται να προκαλέσουν οι φωτογραφίες από τις διαβουλεύσεις του έλληνα πρωθυπουργού και του ομόλογού του από την ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τους δύο ηγέτες σε χαλαρή φάση να λιάζονται ντυμένοι ανεπίσημα, επιβεβαιώνουν τις υποψίες ότι οι διαπραγματεύσεις δεν υπήρξαν ιδιαίτερα σκληρές και ότι τα περισσότερα από τα κρίσιμα θέματα διευθετήθηκαν με φιλική ψιλοκουβέντα, ενώ κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να προέβαλε ιδιαίτερες αντιρρήσεις για τίποτα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσά τους βρίσκεται μια λοταρία με πλήθος χρωματιστά μπαλάκια, γεγονός που έδωσε ήδη αφορμή σε κάποιους να κάνουν λόγο την πιθανότητα κάποια από τα κρίσιμα θέματα να μη συζητήθηκαν καν, αλλά να αποφασίστηκαν κατ’ ευθείαν με κλήρωση προκειμένου οι δύο ηγέτες να τελειώσουν μια ώρα γρηγορότερα και να συζητήσουν πιο ενδιαφέροντα θέματα.   


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ